Indra canvia de president, però manté la seva actitud amb la RLT

Indra canvia de president, però manté la seva actitud amb la RLT

Benvolgudes companyes i companys,Des de co.bas volem comunicar-vos que el 14 de maig es va reunir el nou president, Fernando Abril-Martorell amb la RLT(Representació Legal dels Treballadors); on ens va exposar la seva visió respecte als següents aspectes. (més detall al fitxer adjunt):

  • Situació econòmica de la companyia.
  • Necessitat d’elaboració d’un Pla Estratègic.
  • La seva visió de l’empresa.
  • Objectius del canvi organitzatiu.

Al final de la seva exposició va haver-hi un temps de preguntes per la RLT, massa escàs segons el nostre parer.

Des de co.bas, li hem demanat un canvi d’actitud amb la representació sindical ja que ha tancat un diagnòstic de situació, per al que ha parlat amb les diferents àrees de la companyia, però no ha tingut ni una sola conversa amb els Representants Legals dels Treballadors.

També li hem preguntat des de co.bas si havia llegit els nostres comentaris a la memòria anual de 2014 que vam lliurar el dia 23 d’Abril a RRLL i ens va dir que no tenia coneixement de ells. (adjuntem aquest informe)

En contestació va dir que pensava que estava ben informat, ja que ha llegit prop de 40 correus de les RLT i havia tingut uns 14 esmorzars amb treballadors.

El nou president es compromet a ser honest i transparent amb la RLT, però segons la nostra opinió ha d’anar més enllà. No solament ha d’informar després de fets consumats, sinó que ha de començar a comptar amb la RLT en les fases prèvies a la presa de decisions.

UNEIX-TE A NOSALTRES
La nostra prioritat, les teves condicions laborals a Indra

Us mantindrem informats.

Una salutació a tots.

co.bas + Independents
Indra Sistemas Barcelona 22@
Telèfon: 660 772 077 de dilluns a divendres de 16:00h a 18:00h
sec.barcelona @ cobasindra.org
http://cobasindra.blogspot.com.es/
19-05-2015

Indra cambia de presidente, pero mantiene su actitud con la RLT

Estimadas compañeras y compañeros,Desde co.bas queremos comunicaros que el 14 de mayo se reunió el nuevo presidente, Fernando Abril-Martorell con la RLT(Representación Legal de los Trabajadores); donde nos expuso su visión respecto a los siguientes aspectos.(más detalle en fichero adjunto):

  • Situación económica de la compañía.
  • Necesidad de elaboración de un Plan Estratégico.
  • Su visión de la empresa.
  • Objetivos del cambio organizativo.

Al final de su exposición hubo un tiempo de preguntas para la RLT, demasiado escaso según nuestro parecer.

Desde co.bas, le pedimos un cambio de actitud con la representación sindical ya que se ha cerrado un diagnóstico de situación para lo cual ha hablado con las distintas áreas de la compañía, pero no ha tenido ni una sola conversación con los Representantes Legales de los Trabajadores.

También le preguntamos desde co.bas si había leído nuestros comentarios a la memoria anual de 2014 que entregamos el día 23 de Abril a RRLL y nos dijo que no tenía conocimiento de ella. (adjuntamos dicho informe)

En contestación dijo que pensaba que estaba bien informado ya que ha leído cerca de 40 correos de las RLT y había tenido unos 14 desayunos con trabajadores.

El nuevo presidente se compromete a ser honesto y transparente con la RLT, pero según nuestra opinión debe ir más allá. No solo debe informar tras hechos consumados, sino que debe empezar a contar con la RLT en las fases previas a la toma de decisiones.

UNETE A NOSOTROS
Nuestra prioridad, tus condiciones laborales en Indra

Os mantendremos informados.

Un saludo a todos.

co.bas + Independientes
Indra Sistemas Barcelona 22@
Teléfono: 660 772 077 de lunes a viernes de 16:00h a 18:00h
sec.barcelona @ cobasindra.org
http://cobasindra.blogspot.com.es/

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*